Super-lajm për sportin e qytezës kosovare

Super-lajm për sportin e qytezës kosovare

Ministri në detyrë i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Kujtim Gashi së bashku me kryetarin e Dragashit, Shaban Shabani, kanë vënë gurthemelin për ndërtimin e palestrës sportive që ka një kosto 1. 6 milion euro.

Gashi tha se ka qenë një zotim për qytetarët dhe sportistët e Dragashit që t’i bëjmë me infrastrukturë moderne dhe u shpreh i lumtur që po jetësohet një projekt kapital, më shumë në Insporti.com.