“Syri i Zotit” shfaqet në qiell, banorët s’u besojnë syve nga ajo që shohin

“Syri i Zotit” shfaqet në qiell, banorët s’u besojnë syve nga ajo që shohin

Retë dhe dielli formuan formën e një syri gjigant mbi Mongolinë e brendshme të Kinës.

Video u kap në Hulunbuir në Rajonin autonom të Mongolisë së Veriut. Mediat kineze iu referuan pamjes së çuditshme si “syri i Perëndisë”.

Nuk është e qartë nëse videoja është xhiruar ditën apo natën, apo nëse personi që e ka realizuar atë kishte rregulluar ekspozimin në kamerën e përdorur.

Videoja u postua në rrjetet sociale dhe tërhoqi menjëherë vëmendjen e përdoruesve.

Pamjet vijnë vetëm një ditë pasi një tjetër formim reshë dukej sikur tregonte “Zotin duke ecur nëpër qiell“.