Tabela dhe lista e golashënuesve pas 26 xhirove

Tabela dhe lista e golashënuesve pas 26 xhirove

Pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 26-të gjërat në tabelë nuk janë shumë më të qarta se kanë qenë edhe më herët. Drita vazhdon të kryesojë, por as ky ekip nuk ëhstë i sigurt në krye dhe as Drenica, nuk është e sigurt në pozitën e 8-të meqë Vëllaznimi me ngulm po kërkon që ti shpëtojë barazhit.

Në anën tjetër, lista e golashënuesve nuk ka shumë ndryshime sepse numri i ndeshjeve të shënuara në ndeshje vazhdon të jetë shumë i vogël.

Tabela dhe lista e golashënuesve pas 26 xhirove