Tango+ shpërblen me dhurata shtatë fituesit e javës së katërt të lojës shpërblyese

Tango+ shpërblen  me dhurata shtatë fituesit e javës së katërt të lojës shpërblyese

Fituesit e javës së katërt të lojës shpërblyese me tango+ janë: Fatmir Ibishi nga Mitrovica fitues i Iphone 11 Pro Max, Adnan Klisurica nga Vushtrria fitues i Samsung Tablet, Ardiana Morina nga Gjilani fituese e një Frigoriferi, Vlora Gojani nga Gjakova fituese e një Lavatriqe, Agron Lajqi nga Drelaj i Pejës fitues i Samsung Smart TV, Bajram Avdyli nga Shtimja, fitues i Sony Playstation 4 si dhe Elisa Kadriunga Gjilani fituese e Pushimit në Bansko.

Vazhdoni të blini tango+ dhe fitoni mundësinë që edhe ju të jeni pjesë e kësaj loje dhe të fitoni një nga shtatë dhuratat e lartëcekura.

Loja shpërblyese ka filluar me 25 nëntor ndërsa fituesit e fundit do të shpallen me 30 dhjetor.

Tërheqja e shpërblimeve bëhet LIVE në facebook, çdo të hënë.

Shijo festat me tango+