Tango+ shpërblen me dhurata shtatë fituesit e javës së tretë të lojës shpërblyese

Tango+ shpërblen  me dhurata shtatë fituesit e javës së tretë të lojës shpërblyese

Fituesit e javës së tretë të lojës shpërblyese me tango+ janë: Njomza Makolli nga Prishtina fituese e Iphone 11 Pro Max, Fidan Terziu nga Vitia  fitues i Samsung Tablet, Arbër Bytyqi nga Prizreni fitues i një Frigoriferi Beko, Valenton Avdyli nga Shtimja fitues i Lavatriqes Beko, Dren Zajmi nga Peja fitues i Samsung Smart TV, Gazmend Tafa nga Shtërpca, fitues i Sony Playstation 4 si dhe Skender Sopa nga Lipjani fitues i Pushimit në Bansko.

Vazhdoni të blini tango+ dhe fitoni mundësinë që edhe ju të jeni pjesë e kësaj loje dhe të fitoni një nga shtatë dhuratat e lartëcekura.

Loja shpërblyese ka filluar me 25 nëntor dhe do të zgjasë deri me 29 dhjetor, kurse tërheqja e shpërblimeve bëhet LIVE në facebook, çdo të hënë.

 

Shijo festat me tango+