Tap n’All sonte ju mbanë të lumtur brenda shtëpive!

Tap n’All sonte ju mbanë të lumtur brenda shtëpive!

Nëse mendoni se si kalohet koha në izolim, si të bëhet diçka ndryshe, diçka argëtuese, atëherë Tap n’All është quizi që duhet ta provoni. Nga ora 19:00 në faqen e GjirafaVideo luhet ky quiz i dashur, ku si gjithmonë do të ketë befasi e shpërblime fantastike.

Që të luani Tap n’All, regjistrohuni duke klikuar këtu. Tap n’All sonte vjen me javën e 23-të të saj. Kanë kaluar plot 23 javë që luhet ky quiz, i dashur e atraktiv. Nëse deri tash nuk e ke provuar, kanë kaluar plot 23 javë që ju ka humbur një lojë shumë argëtuese. Kanë kaluar 23 quize, shpërblime, befasi, e pyetje interesante, të cilat do ta ndreqnin mbrëmjën.

Por, kurrë nuk është vonë.

Nga ora 19:00 ju mund të luani Tap n’All. Nuk ju duhet asgjë përpos një pajisje si telefon, tablet apo kompjuter/laptop, disa minuta kohë për t’u regjistruar, dhe ju do të jeni gati.

Shpërblimet që dhurohen sonte në Tap n’All janë:

Vendi i parë fiton: 100 euro kupon në GjirafaMall
Vendi i dytë fiton: Tendë Kopshti
Vendi i tretë fiton: Pako Ushqimore IV

Këto shpërblime shumë interesante shkojnë për më të mirët e lojës së sontme. Ndërsa, për komentuesin më të mirë, GjirafaMall do të dhurojë një tjetër dhuratë.
E gjithë kjo lojë e bukur nuk realizohet pa u regjistruar. Prandaj, ndiqni këto hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com

Kliko mbi Live TV

Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo

Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni

Klikoni “Hyr në quiz”

Bëhuni gati për lojë

Regjistrimi është i hapur nga ora 15:00 dhe mbetet i hapur deri në fillim të lojës. Kliko këtu për t’u regjistruar.