Tap n’Dije është gati për një natë speciale. A jeni ju?

Tap n’Dije është gati për një natë speciale. A jeni ju?

Java fantastike e TapQuiz do të vazhdojë sonte me Tap n’Dije, quizin edukativ të moderuar nga Rifat Smani, i cili gjithashtu, sikurse Tap n’Shije dhe Tap n’All do të ketë katër shpërblime.

Nga ora 19:00 bëhuni gati për një natë shumë të bukur të TapQuiz. Regjistrimi është i hapur, kliko këtu për t’u regjistruar.
Tap n’Dije rikthehet me edhe një natë magjike të pyetjeve e shpërblimeve. Sonte, sikurse në edicionet tjera, dhurohen shpërblime shumë të mira.

Ato janë:
Vendi i parë fiton Set Tastierë Kingston & Kufje Gamdias
Vendi i dytë fiton Orë e mençur Xiaomi
Vendi i tretë fiton Maus Gamdias Zeus
Vendi i katërt fiton GjirafaPremium 1 Muaj Falas

Gjithashtu, përpos këtyre shpërblimeve, nga GjirafaMall, komentuesit më të mirë i ipet një dhuratë speciale.
Që të jeni pjesë e Tap n’Dije, regjistrimi është i hapur nga ora 15:00 dhe vazhdon të jetë i hapur deri në fillim të lojës. Regjistrohuni duke ndjekur këta hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com

–           Kliko mbi Live TV

–           Klikoni tek video me titull “Tap n’Dije by GjirafaVideo

–           Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni

–           Klikoni “Hyr në quiz”

–           Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar dhe bëhuni gati për Tap n’Dije!