Tap n’Shije sonte luhet nga shtëpia, por kënaqësia e lojës mbetet e njejtë.

Tap n’Shije sonte luhet nga shtëpia, por kënaqësia e lojës mbetet e njejtë.

Në kanalin e GjirafaVideo sonte vazhdon maratona e TapQuiz, ku moderatorja Adriana Matoshi do të paraqitet nga shtëpia e saj, të udhëheqë quizin e dashur Tap n’Shije.

Kliko këtu për t’u regjistruar.

Në ora 19:00 Tap n’Shije do t’ua lehtësojë qëndrimin në shtëpi dhe t’ju bëj të largoni monotoninë për më shumë se gjysëm ore sa luhet kjo lojë.
Me moderim nga Adriana Matoshi, e cila për shkak të sigurisë nuk do të gjindet në studion e GjirafaStudios, por nga shtëpia e saj, Tap n’Shije pritet të ketë një lojë të nxehtë si gjithmonë.

Shpërblimet që dhurohen janë këto:

Vendi i parë: Tablet Huawei Mediapad
Vendi i dytë: Altoparlantë Genius
Vendi i tretë: Vathë argjendi Beneto

Një dhuratë nga GjirafaMall, si zakonisht, do t’i dhurohet komentuesit më të mirë të mbrëmjës.
Që të jeni pjesë e Tap n’Shije regjistrimi është i hapur nga ora 15:00 deri në fillim të lojës.
Hapat që duhet të ndiqni për regjistrim:

Hyni në GjirafaVideo.com

Kliko mbi Live TV

Klikoni tek video me titull Tap n’Shije by GjirafaVideo

Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni

Klikoni “Hyr në quiz

Bëhuni gati për lojë

Regjistrohu duke klikuar këtu.