Tayna së shpejti me dy projekte të tjera

Tayna së shpejti me dy projekte të tjera

Ka vetëm një vit që është pjesë e skenës muzikore shqiptare, duke arritur kështu që brenda kësaj periudhe të gëzoj një dashuri të madhe nga publiku shqiptar

Të shumtë janë ata të cilët e ndjekin dhe e dëgjojnë muzikën që Tayna sjell, duke qenë edhe pjesë e mbrëmjeve ku ajo performon.

Në një intervistë të dhënë për emisionin “Sonte” në T7, këngëtarja ka treguar që shumë shpejt do të publikoj edhe dy projekte të reja muzikore dhe të cilat do tu përshtaten stinës së verës.

Kënga e fundit që Tayna publikoi ishte bashkëpunimi me Cricketin në këngën “Caliente”.