Tayna surprizon nënën për ditëlindje

Tayna surprizon nënën për ditëlindje

Nëna e reperes sot feston ditëlindjen.

Në shtëpinë e Taynës sot ka festë, nëna e reperes feston ditëlindjen dhe ajo i ka përgatitur një ëmbëlsirë për këtë ditë.

Reperja më pas ndau një foto me mbretëreshën e saj e cila duket më shumë si një moshatare e këngëtares se sa nëna e saj.

Autorja e shumë hiteve ndau një foto me të ëmën dhe shkroi “Gjeni se kush është mami”, të dyat duken shumë të ngjashme.