Të akuzuarit në rastin e MTPT-së lirohen nga akuza për marrje ryshfeti

24.11.2017 15:04
Të akuzuarit në rastin e MTPT-së lirohen nga akuza për marrje ryshfeti

Trupi gjykues në krye me gjyqtaren e EULEX- it, Maria Tuma ka marrë vendim ndaj ish-ministrit të Transportit, tani zëvendëskryeministër, Fatmir Limaj, në rastin gjyqësor të njohur si MTPT e liroi edhe për pikën e tretë për marrja e ryshfetit.

Të akuzuarit u shpallën të pafajshëm edhe për dy pikat tjera të aktakuzës, për krim të organizuar dhe shpërdorim të detyrës zyrtare.

Ndërkohë që vendimi për pikat e tjera të akt akuzës është duke i lexuar gjykatësja e Eulexit në këtë rast.

Limaj shpallet i pafajshëm për krim të organizuar

Limaj i pafajshëm edhe për shpërdorim detyre