Të famshmit që nuk mund t’i gjeni në rrjete sociale sepse refuzojnë të bëhen pjesë e tyre

Të famshmit që nuk mund t’i gjeni në rrjete sociale sepse refuzojnë të bëhen pjesë e tyre

Interneti është bërë pjesë e jetës së përditshme të shumë njerëzve, dhe që sigurisht përfshin njerëz të famshëm. Miliona fansa ndjekin artistët e tyre të preferuar në mediat sociale dhe u japin atyre një “pëlqim”, një koment, ose ndajnë gjithçka që bëjnë.

Sidoqoftë, ka njerëz të famshëm që mendojnë se fansat nuk kanë nevojë të dinë çdo gjë të vogël që ndodh në jetën e tyre, prandaj ata nuk aktivizohen në rrjetet sociale.

Bright Side ka përpiluar një listë të të famshmëve që nuk mund t’i gjejmë në rrjete sociale, të paktën për tani, njofton Insajderi.

Daniel Radcliffe

Robert Pattinson

Kristen Stewart

Saoirse Ronan

Brad Pitt

Emily Blunt

Sandra Bullock

Daniel Craig

Cate Blanchett

Emma Stone