Të hënën fillojnë bisedimet për Brexit

Të hënën fillojnë bisedimet për Brexit

Departamenti i Britanisë së Madhe për daljen nga Bashkimi Evropian, ka njoftuar se ministri i Britanisë së Madhe për Brexit, David Davis dhe kryenegociatori i Bashkimit Evropian, Michel Barnier, të hënën do të fillojnë bisedimet për largimin e Britanisë nga BE-ja.

“David Davis, dhe Michel Barnier, u pajtuan sot të nisin negociatat të hënën më 19 qershor, rreth nenit 50” ka bërë të ditur ky departament përmes një deklarate