Të lumtur deri në vdekje – Fotografi nga dasmat e yjeve

Të lumtur deri në vdekje – Fotografi nga dasmat e yjeve

Zakonisht dasmat janë pika kulminante e sezonës së verës. Këtë vit, pandemia pothuajse e ka bërë të pamundshëm realizimin e tyre, të paktën në formatin që jemi mësuar të i kemi.

Në mungesë të dasmave reale, po bëjmë një shëtitje nëpër dasmat e disa prej figurave më të famshme në botë, raporton The Guardian, shkruan Insajderi.

Që nga John Lenon dhe Yoko Ono, The Guardian përcjell foto nga martesat e disa prej yjeve më të famshëm dhe zgjedhjeve të tyre ekcentrike. /Insajderi.com