Të paktën 129 persona humbin jetën nga rrufeja dhe përmbytjet

Të paktën 129 persona humbin jetën nga rrufeja dhe përmbytjet

Së paku 20 persona ne lindje të Indisë kanë humbur jetën si pasojë e goditjes së rrufesë në Indi, raporton Anadolu gency (AA).

Këtë e pohoi edhe Amod Kumar Sharan nga Zyra për katastrofa natyrore, duke konfirmuar se 20 persona kanë humbur jetën gjatë goditjeve të rrufesë në 6 zona të ndryshme të vendit.

Ndërsa gjatë javëve të fundit kanë humbur jetën 109 persona në përmbytjet e shkaktuara nga reshjet e  denduara të shiut.

Sezoni i shirave në Monsun në Indi është periudha kur shpesh herë vjen deri te goditjet e rrufesë.