Të veçantat e kthimit të Premier League

Të veçantat e kthimit të Premier League

Pas më shumë se tre muaj, u kthyen ndeshjet e ligës më të fortë të futbollit në botë, ku në ndeshjen hapëse pas pandemisë, luajtën Aston Villa kundër Sheffield United.

Të dyja skuadrat patën fanella të veçanta në luftën kundër racizmit, si dhe ranë në gjunjë për ta kujtuar George Floyd që u mbyt nga polici javë më parë në Amerikë.

Gjatë kësaj ndeshje që akoma nuk ka përfunduar, u nderuan me një minutë heshtje edhe viktimat e Coronavirus.

/Insajderi.com/