The Telegraph renditë Beratin ndër qytetet më të mira në Evropë

The Telegraph renditë Beratin ndër qytetet më të mira në Evropë

Gazeta prestigjioze “The Telegraph”, ka bërë një listë me qytet më të mira në Evropë, në mesin e kësaj listë është edhe qyteti i Beratit në Shqipëri.

Berati, shtrihet përgjatë brigjeve të lumit Osum dhe është pjesë e trashëgimisë botërore në Unesco, fillon shkrimin “The Telegraph”, për qytetin e Shqipërisë.

Kjo listë është përgatitur nga shoqata japoneze e agjentëve të udhëtimit ku janë paraqitur 30 destinacionet që nuk duhen humbur.

Pas Kilkenny, Ireland, në vendin e dytë është renditur qyteti i Beratit. /Insajderi.com

beratu