Tenderi 21 milionësh për të cilin Dina thotë se u kërcënua nga biznesmeni dhe kushëriri i Lushtakut

Kryetari i Organit Shqyrtues të Prokurorimit Publik tha se sot pas përfundimit të orarit duke shkuar në shtëpi është ndalur nga një biznesmen, Naim Sallahu, pronar i kompanisë “Sallhu” dhe kushëriri i Sami Lushtakut, Shaban Lushtaku. Sipas Dinës, të dy personat në fjalë, ndaj të cilëve ka hapur edhe rast në Policinë e Kosovës, e … Continue reading Tenderi 21 milionësh për të cilin Dina thotë se u kërcënua nga biznesmeni dhe kushëriri i Lushtakut