Tension te Barcelona, Messi e Griezmann në “luftë të ftohtë”

Tension te Barcelona, Messi e Griezmann në “luftë të ftohtë”

Tensionet te Barcelona nuk kanë fund dhe janë evidente. Lionel Messi dhe Antonie Griezmann nuk kanë asnjë kontakt mes tyre dhe duket se është një marrëdhënie e destinuar të thyhet që pa nisur mirë.detajet në Insporti.com.