Tërmet në Han të Elezit

Tërmet në Han të Elezit

Një termet i përmasave të lehta ka ndodhur rreth orës 21:00 në Han të Elezit. Kështu raporton gazetari i Insajderit i cili gjendet në këtë qytezë.

“Tërmeti ka ndodhur fiks në orën 20:54 dhe ka pasur dridhje të lehta rreth 2 sekonda”, raporton gazetari  i Insjaderit.

Ende nuk dihet se ku ka qenë epiqendra e tërmetit që ka dridhë qytezën kufitare me Maqedoninë.