Tërmkolli: KEK-u, kompania që punëson militantë të PDK-së

Tërmkolli: KEK-u, kompania që punëson militantë të PDK-së

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës , Meliha Tërmkolli, ka fajësuar qeverinë e kaluar dhe zyrtarët e PDK-së se kanë shkatërruar Korporatën Energjetike të Kosovës.

Ajo ka thënë se KEK-u është shkatërruar nga qeveria e kaluar dhe po vazhdon të shkatërrohet edhe më tutje nga zyrtarët e PDK-së.

Tërmkolli ka fajësuar zyrtarët e PDK-së se kanë bërë punësim enorme në KEK me persona të PDK-së.

“Zyrtarët e PDK-së kanë bërë punësimi enorm i militantëve të PDK-së në KEK”, ka thënë Tërmkolli

I menjëhershëm ka qenë reagimi i nënkryetarit të Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti që vjen nga PDK-ja duke thënë se nëse Tërmkolli ka fakte le të shkoi në prokurori.

“Nëse ki fakte shko në prokurori dhe lirisht thuaje dhe na si parlament e bëjmë një komision hetimor për të gjitha çështjet se jemi lodhur me përralla të juaja dhe të medieve”, ka thënë Haliti.

/Insajderi.com