Tetë persona të vdekur në Maqedoninë e Veriut brenda 24 orëve

COVID-19 ka shpërthyer në Maqedoni e Veiut, numri vdekejeve po rritet në vazhdimësi.

Tetë persona të vdekur në Maqedoninë e Veriut brenda 24 orëve

Tetë persona kanë ndrruar jetë gjatë 24 orëve te fundit në Maqedoninë e Veriut si pasojë e virusit COVD-19.

Lajmin e ka bërë të ditur Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni që përpos raportimit të 8 vdekejeve ka regjistruar edhe 134 raste pozitiv në COVID-19.

Maqedonia kishte filluar masat e lehtësimit, por bilanci është keqësuar pasi brenda ditës po raporthen shumë raste dhe njëkohësisht numri i vdekjeve po rritet. /Insajderi/