Thaçi emëron përfaqësuesin e Listës Serbe anëtar të ri të KQZ-së

Thaçi emëron përfaqësuesin e Listës Serbe anëtar të ri të KQZ-së

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka emëruar anëtarin e ri të Komisionit Qendror Zgjedhor, Stevan Veselinoviç , n​ë cilësinë e përfaqësuesit të Grupit Parlamentar Lista Serbe.

Këtë vendim, presidenti Thaçi e ka marrë duke u bazuar në nenin 139, paragrafi 4 i Kushtetutës së Republikës së Kosovës, në nenin 61 dhe 62 të Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës, si dhe në propozimin e Grupit Parlamentar Lista Serbe.

Anëtari i ri i Komisionit Qendror Zgjedhor, Stevan Veselinoviç, sot ka dhënë betimin para presidentit Thaçi. /Insajderi.com