Thaçi nderon Halil Kastratin me Medaljen “Shën Tereza”

Hoxha me Medaljen "Shën Tereza", një dëshmi e tolerancës ndër-fetare.

Thaçi nderon Halil Kastratin me Medaljen “Shën Tereza”

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka ndarë për humanistin, Halil Kastratin, Medaljen Presidenciale, “Shën Tereza”.

Humanisti, Halil Kastrati e ka bërë publike këtë duke e falënderuar presidentin Thaçi për respektin e treguar ndaj tij.

Halil Kastrati është hoxhë dhe ka pranuar Medaljen, “Shën Tereza”, që tregon tolerancën nder fetare tek shqiptarët – pasi ka zëra të izoluara në Kosovë që kundërshtojnë Nënë Terezen pikërisht mbi premisa fetare. /Insajderi.com/

Postimi i plotë: