Këto ishin vlerat kryesore të Rugovës sipas Hashim Thaçit

Këto ishin vlerat kryesore të Rugovës sipas Hashim Thaçit

Kreu i shtetit, Hashim Thaçi, ka kujtuar ish-presidentin Ibrahim Rugova në 14-vjetorin e vdekjes.

Thaçi shkroi se nderojmë kontributin e presidentit të ndjerë në rrugëtimin e gjatë dhe të mundimshëm të popullit tonë drejt lirisë dhe pavarësisë.

“Në 14-vjetorin e vdekjes së Presidentit Rugova nderojmë kontributin e madh të tij në rrugëtimin e gjatë dhe të mundimshëm të popullit tonë drejt lirisë dhe pavarësisë. Politika paqësore dhe miqësia me SHBA-në e Perëndimin janë vlera të përhershme të trashëgimisë së Presidentit Rugova”, shkroi Thaçi.