Thaçi promovon veten me para të shtetit – komisioni parlamentar kërkon hetime kundër presidentit

Një faturë që kompania mikut të shqiptarëve Bob Dole “Alston &Bird”, dërguar qeverisë së Kosovës në korrik të vitit të kaluar, në  vlerën prej 65,000.00$, dëshmonte se Hashim Thaçi e shfrytëzoi këtë kompani për librin e tij. Në përshkrimin e punëve që kishte kryer kompania thuhej se senatori Bob Dole, “ka edituar dhe reviduar fjalën … Continue reading Thaçi promovon veten me para të shtetit – komisioni parlamentar kërkon hetime kundër presidentit