Thaçi tregon ku do të jetë pasi ta kryej mandatin e Presidentit

Thaçi tregon ku do të jetë pasi ta kryej mandatin e Presidentit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në një intervistë për Gazetën Dita ka folur për çështjet e fundit politike në vend.

Ai gjithashtu është deklaruar për të ardhmen e tij politike. I pyetur se ku do të jetë pas disa viteve, Thaçi ka deklaruar se ai do të jetë aty ku ishte gjithmonë, sipas tij, duke punuar për Kosovën dhe shqiptarët.

“Pyetja është se ku do të jetë Kosova pas disa viteve. Shpresoj dhe besoj që do të jetë pjesë e NATO-s dhe e BE-së, së bashku me Shqipërinë dhe tërë rajonin tone”. – ka deklaruar presidenti Thaçi.

Thaçi kohëve të fundit është konfrontuar ashpër me ish-kryeministrin e Shqipërisë, Sali Berishën, të cilin, e ka quajtur argat të Millosheviqit.