fbpx

“The Simpsons” të pandalshëm sjellin sezonën e 32

“The Simpsons”  të pandalshëm sjellin sezonën e 32

“Fox” njoftoi se seriali historik më i gjatë i animuar arrin një tjetër rekord, “The Simpsons” mori “ok” edhe për sezonet 31 dhe 32. Aktualisht po transmetohet sezoni 30 i serialit të ideuar nga Matt Groening, i cili mundi rekordin e “Gunsmoke”.

“The Simpsons” debutoi në vitin 1989, duke arritur nivele të paarritura më parë nga asnjë film i animuar, duke u bërë pjesë e leksikut të kulturës pop bashkëkohore.
Fansat do të shohin të tjera aventura nga bota e personazheve të verdhë; Homer (Dan Castellaneta), Marge (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright), Lisa (Yeardley Smith) dhe Maggie.
Edhe pse kanë kaluar kaq shumë vite, “The Simpsons” arrin të mbajë një konstante shikueshmërie, mesatarisht 7.5 milionë spektatorë për episod, në të gjitha platformat, edhe në streaming.