“The Sun” quan Rita Orën një COV(IDiote)

“The Sun” quan Rita Orën një COV(IDiote)
Burimi i fotografisë: Getty

COVID shtuar këtu idiote, na jep fjalën Covidiote, dhe kështu e cilësoi gazeta “The Sun” këngëtaren me prejardhje shqiptare, Rita Orën, njofton Insajderi.

Shumë yje të muzikës ose prezantues televiziv që shkelën rregullat, e shumë të tjerë kanë shkuar përtej dhe më tej për t’iu përmbajtur rregullave dhe madje u hodhën në përpjekje për ndihmë.

Disa u cilësuan si engjëj të COVID, disa si idiotë – dhe Rita Ora me disa të tjerë ranë në listën e dytë.

Rita e gjeti veten e gjeti veten mes shumë kritikash kur doli lajmi se ajo kishte organizuar një festë ditëlindje për 30 të ftuar në nëntor.

Me vendin që pësoi një bllokim të dytë, këngëtarja festoi 30 vjetorin në Casa Cruz në Londër me miq të famshëm duke përfshirë Cara dhe Poppy Delevigne.

Ajo u detyrua të kërkojë falje pasi u shfaqën fotografitë e festës, duke pranuar se ajo bëri një “gabim serioz dhe të pafalshëm”.

Shkelja erdhi pasi këngëtarja fluturoi në Egjipt për një koncert.

Ajo duhej të vetë-izolohej për 14 ditë pas kthimit të saj në Mretërinë e Bashkuar por në vend të kësaj organizoi një festë të madhe. Që atëherë ajo ka kërkuar falje dhe ka paguar vullnetarisht gjobën prej 10,000 £. /Insajderi.com