Thirrja e Kurtit për gratë dhe vajzat: Vetëm me ju mund ta zhvillojmë Kosovën

Thirrja e Kurtit për gratë dhe vajzat: Vetëm me ju mund ta zhvillojmë Kosovën

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ka bërë thirrje grave dhe vajzave të Kosovës për të dalur në protestën e thirrur për 29 shtator.

Ai ka thënë se gratë dhe vajzat kanë dhënë kontribut të madh për shtetin e Kosovës por sipas tij pak po përmenden dhe heshtet angazhimi i tyre.

Për më shumë ja video e mesazhit të plotë të ndarë nga Albin Kurti:

Ferizaj, e dielë, ora 18:00

Sot në Mitrovicë, nesër në Ferizaj (Teatri i Qytetit "Adriana Abdullahu", n'ora 18:00)

Posted by Albin Kurti on Saturday, 22 September 2018