Tirana po tenton të bëjë atë që Prishtina ka bërë me Termokiss

Tirana po tenton të bëjë atë që Prishtina ka bërë me Termokiss

Disa kohë pas themelimit të Termokiss në Prishtinë, edhe në Tiranë po hapet një tjetër qendër e tillë, që do të quhet Tirana Social Cultural Center.

Ajo që e bën të ve[antë këtë inciativë, ngjajshëm me Termokiss-in në Prishtinë është shfrytëzimi i hapësirave të braktisur dhe puna vullnetare e të rinjve për ta ndërtuar dhe për ta bërë të përshtashme këtë hapësirë.

Për 10 ditë, rreth 80 të rinj vullnetar prej Qendrave Social- Kulturore si Toestand(BE), Termokiss(KS) dhe SCS Tetova(MKD) punuan me përkushtim në këtë qendër, inaugurimi i së cilës do të bëhet të shtunën në orën 19.00 dhe do të jetë në shërbim të nevojave të të rinjve dhe komunitetit vendas.