TNS – Feronikeli, formacionet zyrtare

TNS – Feronikeli, formacionet zyrtare

Feronikeli është gati për të bërë histori në Ligë të Kampionëve.

Pas triumfit në turneun para – eliminator në Ligën e Kampionëve kundër skuadrave Lincoln Red dhe Santa Coloma ka arritur të kualifikohet në rrethin e parë të garës më të fortë evropiane në nivel klubesh. më shumë në Insporti.com.