Tom Cruise i bërtet dhe kërcënon me përjashtim punëtorët në xhirimet e Mission: Impossible 7 që nuk respektuan rregullat e Covid

Tom Cruise i bërtet dhe kërcënon me përjashtim punëtorët në xhirimet e Mission: Impossible 7 që nuk respektuan rregullat e Covid

Është shfaqur një regjistrim i Tom Cruise që me sa duket u bërtet punëtorëve në setin e Mission: Impossible 7 dhe duke i kërcënuar se do t’i pushojë nga puna nëse thyejnë udhëzimet Covid-19.

The Sun publikoi audion e ngarkuar me shpjegime në të cilën Cruise thotë: “Nëse të shoh që po e bën përsëri, je i përjashtuar”.

Gazeta tha se Cruise kishte parë dy anëtarë të ekuipazhit “duke qëndruar shumë pranë njëri-tjetrit para ekranit të kompjuterit”.

Variety dhe Reuters cituan burime që konfirmonin se audio ishte e vërtetë.

Xhirimet aktualisht po zhvillohen në MB. The Sun nuk tha kur ndodhi incidenti, por krijuesit e filmave u kthyen në vend në fillim të dhjetorit, sipas Reuters.

Mission: Impossible është film jashtëzakonisht i suksesshëm në aspektin buxhetor, me protagonist Cruise si Ethan Hunt./Insajderi.com

BBC News