Tomë Gashi ndryshon pamjen – Kështu i ka prerë flokët

Tomë Gashi ndryshon pamjen – Kështu i ka prerë flokët

Avokati Tomë Gashi, gjatë qëndrimit brenda pas përhapjes së COVID-19 në Kosovë, duket se ka marr vendim ta ndryshoj pamjen.

Ai i ka prerë flokët dhe tashmë është bërë tullac.

Teksa ka shpërndarë një fotografi në rrjetin social Facebook, Gashi ka shkruar mbi fotografi: “Drejtësia në karantinë!”.