Trajneri nuk e do, por sulmuesi shqiptar shfaqet në stërvitje

Trajneri nuk e do, por sulmuesi shqiptar shfaqet në stërvitje

Levante ka nisur stërvitjet ditën e hënë dhe pjesa më e madhe e lojtarëve i janë bashkuar klubit.

Trajneri Paco Lopez ka të gjithë ekipin në dispozicion, përveç Moses Simonit që ishte i grumbulluar me ekipin e tij në Kupën e Afrikës.

Emri tjetër që nuk ishte shfaqur ishte sulmuesi Armando Sadiku.

Lexoni më shumë