Emisioni ‘Stop’ " />

Transporti i parave në Rinas – pa masa sigurie dhe me punonjës të shkujdesur

Transporti i parave në Rinas – pa masa sigurie dhe me punonjës të shkujdesur

Në video, dallohen dy të punësuar të aeroportit – të shkujdesur hera herës – që mbajnë shënime për paratë e kaluara dhe një punonjës i kompanisë private.

Në vjedhjen e së martës, grabitësit morën shtatë thasë me para nga 14 që ishin në bordin e avionit. Sasia e parave varion deri në 20 milion euro, pasi të gjitha ishin kartëmonedha 500 euroshe.

Video duke filluar nga minuta 5-08: