Tregu i transferimeve drejt kolapsit – klubet spanjolle humbin miliona euro në vlerat e skuadrave

Tregu i transferimeve drejt kolapsit – klubet spanjolle humbin miliona euro në vlerat e skuadrave

Pandemia e koronavirusit tashmë është duke pasur një ndikim të thellë edhe në tregun e transferimeve në futboll.

Pezullimi i futbollit në të gjithë botën do të thotë që klubet kanë marrë një goditje financiare, dhe tarifat e fryra të transferimeve që po fluturonin në vitet e fundit nuk do të shihen për një kohë të gjatë.

Lexoni më shumë në Insporti