Tri shtetase të Serbisë arrestohen për mashtrim

Tri shtetase të Serbisë arrestohen për mashtrim

Në fshatin Gorazhdec të Pejës është regjistruar një rast mashtrimi.

Raportohet se tri të dyshuara femra shtetase të Serbisë dhe një mashkull serb kanë mashtruar persona të ndryshëm pasi që kanë kërkuar ndihmë financiare kinse për qëllime humanitare.

Të dyshuarit janë arrestuar dhe me vendim të prokurorit dërgohen në mbajtje.