Trofeu mbërrin në Moskë, e siguron policia dhe shërbimi sekret

Trofeu mbërrin në Moskë, e siguron policia dhe shërbimi sekret

Trofeu i Kupës së Botës tashmë ka mbërri në stadiumin Luzhniki ku edhe për pak çaste do të fillojë finalja ndërmjet Francës dhe Kroacisë.

Pamjet janë publikuar nga FIFA TV dhe aty shihen masat e sigurisë që janë ndërmarrë nga policia ruse, shërbimi sekret dhe agjencitë tjera të nevojshme që trofeu të mbërrijë në stadium dhe të trajtohet me kujdesin që e meriton.

Pamjet janë publikuar nga FIFA dhe transmetuar nga Insporti.