Trump nuk lëshon pe: Komentet e mia nuk ishin raciste

Trump nuk lëshon pe: Komentet e mia nuk ishin raciste

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, ka insistuar se postimi i tij në rrjetin social “Tëitter”, ku ai sugjeroi që një grup kongresistesh me ngjyrë të “ktheheshin në vendet e tyre të infektuara me krime” nuk ishte raciste.

Trump ka thënë se këto “cicërrima nuk ishin raciste, unë nuk kam një kockë raciste në trupin tim”

Ai ka thënë se republikanët që nuk pajtohen janë “të dobët”.

Presidenti ka marrë reagime të shumta për sulmet e tij ndaj përfaqësuesve demokrate Aleksandra Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley dhe Rashida Tlaib në ditët e fundit.