fbpx

Trump përshëndetet me Obaman, shmang Clinton në funeralin e Bush-it

Trump përshëndetet me Obaman, shmang Clinton në funeralin e Bush-it

Në funeralin e George HË Bush në Washington, Presidenti i SHBA-ve Donald Trump dhe paraardhësi i tij Barack Obama u përballën për herë të parë që nga janari 2017.

Trump dhe Melania shtrënguan duart me çiftin Obama, dhe zonja e parë shtrëngoi dorën me Bill Clinton dhe përshëndeti me dorë Hillary Clinton, por presidenti dhe çifti Clinton nuk patën asnjë takim.

Në funeralin e George HË Bush në Washington, Presidenti i SHBA-ve Donald Trump dhe paraardhësi i tij Barack Obama u përballën për herë të parë që nga janari 2017.

Trump dhe Melania shtrënguan duart me çiftin Obama, dhe zonja e parë shtrëngoi dorën me Bill Clinton dhe përshëndeti me dorë Hillary Clinton, por presidenti dhe çifti Clinton nuk patën asnjë takim.

Trump shakes hands with the Obamas, but not with the Clintons

At George HW Bush's funeral in Washington, the president and his predecessor came face to face for the first time since January 2017. Trump and Melania shook hands with the Obamas, and the first lady shook hands with Bill Clinton and waved to Hillary Clinton, but the president and the Clintons did not appear to make eye contact

Posted by The Guardian on Wednesday, 5 December 2018