“Try”, shfaqja që paraqiti preokupimin e të rinjve për punësim në vend

Në ditët e sotme çështja dhe preokupimi kryesor i qytetarëve e sidomos i të rinjve/rejave është punësimi. E pikërisht për këtë, ditë më parë u dha një shfaqje e cila prek këtë temë e përfshin të rinj e të reja në të. Me regji të Branislav Stankovic,  shfaqja “Try”, u mirëprit në Mitrovicën e Veriut,  … Continue reading “Try”, shfaqja që paraqiti preokupimin e të rinjve për punësim në vend