fbpx

Tuna dhe burri i saj Patrisi me një bashkëpunim muzikor

Tuna dhe burri i saj Patrisi me një bashkëpunim muzikor

Megjithëse të dy merren me muzikë, me siguri askush nuk e kishte parë më herët çiftin në një “bashkëpunim”.

Patrisi dhe Tunën përmes një videoje të ndarë në rrjetet sociale shihen së bashku duke përcjellë muzikë të bukur.

Tuna duke kënduar një këngë shqip, e Patrisi duke mbajtur ritmin, teksa në sfond dëgjohen edhe tingujt e një pianoje.

Një performancë e thjeshtë, por duket se çifti e ka shijuar shumë.

Jeta profesionale e Patrisit nuk është shumë publike, por ai është tamburist në orkestrën e Filarmonisë së Kosovës.