Këshilli Qendror i Partisë Demokratike Turke të Kosovës (KDTP), ka vendosur so" />

Turqit garojnë në dy komuna me kandidat për kryetar

Turqit garojnë në dy komuna me kandidat për kryetar

Këshilli Qendror i Partisë Demokratike Turke të Kosovës (KDTP), ka vendosur sot që kjo parti politike të kandidojë në shtatë komuna në asamblenë komunale.

Në njoftimin e bërë për media, thuhet se KDTP në komunën e Prizrenit dhe në Mamushës të garohet për pozitën e kryetarit të komunës. Në kuadër të propozime vetëdalura nga dega, kryesia qendrore ka aprovuar kandidaturat e Sençar Karamuço, si kandidat për të parin e Prizrenit dhe Abdülhadi Krasniq, kandidat për kryetar të Mamushës.