Twitter thotë hakerët kanë arritur të kenë qasje në 36 llogari personale të përdoruesve

Twitter thotë hakerët kanë arritur të kenë qasje në 36 llogari personale të përdoruesve

Platforma Twitter ka rrëfyer se së fundmi hakerët kanë arritur të hakojnë rreth 36 llogari me mesazhe private.

Ata nuk kanë treguar se kujt i takojnë këto llogari saktësisht, ajo që dihet është që janë të disa zyrtarëve nga vendet skandinave, raporton BBC, shkruan Insajderi .

Tëitter ka shtuar se nuk beson që ndonjë nga këto llogari të i përkas ndonjë politikani.

Edhepse nuk e kanë treguar emrin e zyrtarëve të implikuar, besohet që këtu të jetë i përfshirë politikani Geert Wilders.

Javën e kaluar fotoja e tij e profilit është zëvendësuar me një animacion të njeriu me ngjyrë dhe fotoja e prapavisë është ndryshuar me një foto të flamurit morokan./Insajderi.com