U paralajmërua protestë në jug të Mitrovicës, policia del me njoftim për qytetarët

U paralajmërua protestë në jug të Mitrovicës, policia del me njoftim për qytetarët

Të mërkurën në rrjete sociale, janë shpërndarë disa thirrje për protestë ndaj qytetarëve shqiptarë, në jug të Mitrovicës.

Mirëpo, pas kësaj Policia e Kosovës, ka bërë thirrje që qytetarët ta shpërfillin thirrjet për pjesëmarrje në këto protesta.

Sipas policisë, është vërtetuar se shumë nga këto profile të rrjeteve sociale, janë të dyshimta dhe se postimet mund të jenë “qëllimkëqija, në dëm të vet qytetarëve dhe interesave të Republikës së Kosovës”.

Përmes një njoftimi, policia ka ftuar qytetarët për qetësi dhe të mos bien pre e organizimit nga persona të panjohur, por të lënë institucionet e sigurisë, institucionet e Republikës së Kosovës të trajtojnë situatën me profesionalizëm.