United e City, hidhen në sulm për futbollistin e ri brazilian

United e City, hidhen në sulm për futbollistin e ri brazilian

Përkundër se investuan verën e kaluar qindra miliona euro për transferimin e futbollistëve, duket se edhe kjo verë do të jetë e nxehtë për dy skuadrat nga Manchester, ajo e United dhe City. ….

Kuptoni këtu për cilin lojtarë të ri brazilian, po interesohen top klubet evropiane