fbpx

Universiteti i Prizrenit me njoftime në gjuhën turke

Universiteti i Prizrenit me njoftime në gjuhën turke

Në faqen zyrtare të Universitetit të Prizrenit është bërë një njoftim në gjuhën turke lidhur me mbajtjen e një konference, shkruan Insajderi.

Përveç emrit të Universitetit dhe fakultetit përkatës, asnjë fjalë tjetër nuk është shkruar në shqip.

Ky njoftim nxiti reagime nga lexuesit të cilët thanë se njoftimi do të duhej të ishte i shkruar në gjuhën shqipe. /Insajderi.com