UP-ja hap konkursin plotësues për pranimin e studentëve të rinj

UP-ja hap konkursin plotësues për pranimin e studentëve të rinj

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” njoftoi të hënën se ka hapur konkursin plotësues për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2021-22.

Sipas njoftimit, dy mijë e 705 studentë të rregullt parashihen të regjistrohen në UP në këtë afat të dytë të konkursit.

“Detajet për aplikim, data e konkursit dhe informatat e përgjithshme të tij i kuptoni duke klikuar në vegzën në vijim: https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,35,1437”, thuhet në njoftimin për media.