Urimi i NATO-së për Vitin e Ri nis me gjuhën shqipe (VIDEO)

Urimi i NATO-së për Vitin e Ri nis me gjuhën shqipe (VIDEO)

Urimet për Vitin e Ri 2018, erdhën edhe nga vendet anëtare të NATO-së.

Në faqen zyrtare të NATO-së në Facebook, është publikuar një video me anë të cilës njerëz nga vende të ndryshme të botës,, kanë uruar Vitin e Ri.

“Nga të gjithë ne në NATO, ju urojmë një vit të ri të lumtur dhe të qetë! #WeAreNATO”,thuhet nën video.

Urimi nis në gjuhën shqipe.

New Year message from NATO – #WeAreNATO

From all of us at NATO, we wish you a happy and peaceful New Year! #WeAreNATO

Posted by NATO on Friday, 29 December 2017